Kyllähän
pihvi tarvitsee kunnon kastikkeen. Kesällä ostin pariinkiin otteeseen
Kuopion Lihakaupasta marmoroitua naudan ulkofilettä. Paistaminen on helppoa: muutama minuutti molemmin puolin todella kuumalla pannulla tai grillissä, suolaa ja pippuria pinnoille ja folioon lepäämään. Liha on niin hyvää, että sitä voisi kyllä syödä sellaisenaan. Tänä kesänä tein pippuripihvit eli vuorasin pihvin molemmat puolet vastarouhitulla mustapippurilla. Kylkeen sopii todella hyvin alla oleva kastike. Pakko myöntää, että olen todellinen pippuripihvifani.
|
Pippuripihvi, sinappi-konjakkikastiketta, uusia pottuja ja paprika-sipulipaistosta |
SINAPPI-KONJAKKIKASTIKE
2 dl kuohukermaa
alle puolikas lihaliemikuutiofondi
1 rkl dijonsinappia
pienen pieni tilkka konjakkia (n. 1 tl)
- Keittele tovi kasaan - ja se on siinä! Kastike on parhaimmillaan juuri pippuripihvin seurana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti