Tässä maailman helpoimmat ja parhaimmat juustotangot! Sainpas pakastinta tyhjennettyä...
JUUSTOTANGOT
Tarvitset:
lehti- tai voitaikinalevyjä
kananmunaa (rakenne rikki)
parmesania raastettuna
1. Leikkaa levyistä leveydeltään noin sentin paksuisia suikaleita (pituussuuntaan leikataan).
2. Uittele suikaleita kananmunassa, lautasella.
3. Kasta molemmin puolin parmesaaniraasteessa.
4. Tee suikaleesta kierre.
5. Paista kierteet uunissa +225 asteessa keskitasolla, noin 6-12 minuuttia.
Tunnisteet
- Adidas
- Ahvenanmaa
- astiat
- bbq
- curling
- design
- diy
- Eames
- Englanti
- Georgia
- grillaus
- helppo
- hiukset
- Intia
- Japani
- joulu
- jäätelö
- kakku
- karppaus
- kasvis
- katuruoka
- keikka
- keittiö
- keitto
- kengät
- kerrostalo
- kierrätys
- Kiina
- kirjat
- koru
- kosmetiikka
- koti
- Kreikka
- kukkaro
- kurssi
- kynttilä
- Lanzarote
- lapset
- lehdet
- leivonta
- loma
- makea
- makkara
- makuuhuone
- marttailu
- matkailu
- mindfulness
- Montenegro
- napostelu
- nopea
- nyhtökaura
- näpertely
- olohuone
- parveke
- perinneruokatuunaus
- pizza
- pukeutuminen
- ravintola
- retkeily
- ruis
- Ruka
- ruoka
- Saksa
- salaatti
- sauna
- selfie
- sisustaminen
- streetfood
- suolainen
- Suomi
- takka
- taulut
- tee
- televisio
- Teneriffa
- tennarit
- terassi
- Thaimaa
- Turkki
- tyyli
- Unkari
- valaistus
- vapaa-aika
- vege
- Venäjä
- verkkokauppa
- virkkaaminen
- Viro
sunnuntai 11. syyskuuta 2016
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti