sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Kesä paketissa!

Hei vaan kaikille!

Meni monta kuukautta inspiraatiota etsiessä. Niinpä päätinkin jatkossa olla stressaamatta tästä(kin) asiasta. Kirjoittelen, kun siltä tuntuu. Ajattelin kirjoittaa yhden postauksen, jossa lyön nippuun kesän meiningit. Kirjoittelen ruokajutuista kuitenkin erikseen, kunhan endin.

Kesän parhaat asiat:

Maltan-reissu
- Kävin viikon mittaisella kielikurssilla työkaverini kanssa. Lisää voit lukea täältä: https://peda.net/joutsa/smile/om/japlcimij2
Teen myöhemmin tästä oman juttunsa, mutta saatte vielä lueskella Peda.netin versiota.

Blue Window (Gozo, Malta)

Helsinki
- Monta monituista kivaa reissua. Täällähän asuu myös lempinakeroni eli tädin mussukka. Erityisesti tykkään Helsingin ruokatarjonnasta. Aina on jotakin uutta tarjolla.

Kimchi Wagonin ihanaa ruokaa

Siivouspäivän antia

Siilinjärvi
- Mm. uusi harrastus, CrossFit. Rankka lajihan se on, mutta olen nyt sinnikkäästi jatkanut. Vaikka olen tällainen xl-kokoinen sohvaperuna, olen ylittänyt tosisesti itseni. Tavoite on joskus olla m-kokoinen, ei-sohvaperuna. Olin muutenkin melkein koko kesän Siilissä. Oli niin kiva oleilla, kun usein päiviäni ilostuttivat myös lähes vuoden ikäisen tyttösen touhut.

CrossFit Siilinjärvi
Japanilainen uusi ystävä ja hänen vierailunsa
- Lisää tarinaa muissa postauksissa... Oli kuitenkin melko internationaali kesä. Opin paljon japanilaisesta kulttuurista ja erityisesti japanilaisista ruoista. Toivon, että voisin parin vuoden sisällä päästä käymään Japanissa. Olisi ainakin paikallisopas tarjolla.

Sain tuliaisiksi 10 kg japanilaisia herkkuja ja ruokatarvikkeita.

Viikko Luhangassa
- Vuokrasimme mökin ja liikuimme paljon Luhanka-Joutsa-akselilla. Sattui sopivasti kesän ainut sateeton viikko. Mökki oli Haapalan lomamökkien Salakkaniemi. Suosittelen sitä kyllä, jos haluaa viettää viikon rauhassa, kirkkaan veden ääressä ja kuitenkin melko lähellä kaikkea. Mökillä oli täysi varustus, mikä sopi tällaiselle kaupunkilaiselle vallan hyvin.

Vaarunvuorilla

Soutuhommia Hauhalla

Kesä oli ihana, mutta toki hieman liian lyhyt. Kertoilen vähän lisää japanilaisen naisen vierailusta toisessa postauksessa. Samaan postaukseen kerron tarinaa myös hieman ruoista, joita kokkailimme. Muistakin ruokajutuista tulee omat päivityksensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti