sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Hankintoja (Marimekko, Hobstar, Riva Clothing, Scnd) ja Ravintolapäivä + StreetJKL

Kesän aikana ja tässä alkusyksystä on tullut tehtyä aika paljon erinäisiä ostoksia. Esittelen tässä muutamia.

MARIMEKKO

Ensin metsästin astioita. Leipälautaset sain jopa ihan Stockmannilta, mutta pieniä kippoja jouduin etsimään huutokaupoista ja Facebookista. Kyseessähän on siis juhlamallisto, Kestit.

Kestit




Ostin myös pari laukkua, Mini Matkurin sekä Mini Weekenderin.

Lisäksi ostin myös pari tunikaa, mutta niistä minulla ei ole kuvaa. (Ja kangasta ja...) Olen nyt siis melkoinen Marimekko-tyyppi. 

HOBSTAR

Täydensin lasikokelmaani kesän aikana. Aikaisemmassakin kuvassa näkyy pari Hobstarin lasia, mutta kyllä niitä minulla vähän enemmän on.

RIVA CLOTHING




Kävin Jyväskylässä Designtorilla, josta tein tämän hankintani. Kyseessä on jyväskyläläinen uusi vaatefirma. Toisen pääjehun äiti on kollegani, joten myös siksi olen seurannut Rivan tarinaa jo tovin. Hienoja paitoja!

SCND



Toinen jyväskyläläinen! Ostin vanhasta skeittilaudasta tehdyt korvikset ja pyörän sisäkumista tehdyn kaulakorun. Tästäkin kuullaan vielä!

RAVINTOLAPÄIVÄ

Kankaalla Jyväskylässä järjestettiin Designtorin kanssa samaan aikaan myös Ravintolapäivä. Kävin kahdessa kojussa, Kansaissa ja Holy Crepsissä. Ensimmäisestä ostin aivan ihanan japanilaisen tortillan ja toisesta aidon ranskalaisen crepsin sitruuna-sokeritäytteellä. Nam!



STREETJKL

Juuri eilen loppui pari päivää kestänyt StreetJKL-tapahtuma. Kyseessä oli siis streetfoodiin ja katutaiteeseen erikoistunut tapahtuma. Itseäni kiinnostivat eniten juuri ruokakojut. Kävimme kaverini kanssa testailemassa vaikka mitä, mutta kuvat ovat nyt muutamasta eri kojusta. Maistelimme mm. BurgerBrosin hampurilaista, Mortonin karviaislimsaa, spiraaliperunoita sekä churroja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti