sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

No ne hiukset!

En kovin paljon ulkonäöstäni pidä meteliä. En ole erityisen siro ja kaunis immeinen, mutta hiuksistani kyllä pidän. Aloin värjäämään hiuksiani n. 11-vuotiaana. Sen jälkeen luonnollinen (maantien) väri on ollut esillä vain kerran. Niinpä hiuksissani on ehtinyt olla kaikki mahdolliset värit. Hiusten pituuskin on vaihdellut, mutta on aikuisiällä ollut jo pidempään pitkä. Yllättävän kauan olen jaksanut nyt olla vaaleahiuksinen. Sitä ennen vannoin räiskyvän ja räikeän punaisen nimeen.

Huomiota hiukset herättävät edelleenkin. Siksi oikeastaan tämän postauksen teen. Hiuksiani on  mm. silitelty baarissa. Jäinpä kerran jumiin hiustenhoitotuotteita myyvään liikkeeseenkin. Aina saan selitellä, että hiukset ovat ihan aidot ja minulla ei ole mitään lisäkkeitä. Väri ihan oikeasti on hiuksissa. Ja kyllä, olen kasvattanut itse hiukseni.

Ensimmäiset dipit (c) Jenni

Olen onneton laittamaan hiuksiani. Onneksi värit ovat varsinkin nyt niin räväkät, että se antaa vähän anteeksi laiskuudelleni ja osaamattomuudelleni. Pidän hiuksia lähinnä ponnarilla toisella puolella tai sekaisella nutturalla. Joskus minulla saattaa olla tavallinen letti (kun muuta en osaa). Jos lähden viihteelle, saatan ja osaan jopa kihartaa hiukseni kiharrinpuikolla. Auki harvemmin hiuksia pidän silloinkaan.

Melkein meikittömänä...mutta tukassa on väriä!

Käyn kampaajalla noin kahden kuukauden välein. Sitä jotenkin luulee, että eipä tämä kulahtanut letti niin paha ole, mutta värjäyksen ja leikkaamisen jälkeen todellakin eron huomaa. Kyllä se oli sittenkin paha.

Kiharaselfie

Reilu vuosi sitten otin blondattuihin hiuksiin pinkit dipit. Ne on tehty Fantasy Color -suoravärillä, joka pysyy hiuksissani 1-2 kk! Melkein heti aloitimme sävyttämään myös blondia osaa, sillä vaalennettu tyvi oli käsittelyn jälkeen todella nätti keltainen. Sävytys tasaa hiusten värin todella hyvin. Vaikka varsinainen sävy ei kestäkään hiuksissa niin pitkään kuin shokkiväri, hiusten väri jää silti tasaiseksi. Välillä yritimme myös sävyttää pastellilla suoravärillä, mutta hiukseni eivät ottaneet sitä vastaan ja tulos jäi vaisuksi. Väri tarttui lähinnä hiusten tyviosaan:




Nyt tällä viikolla jatkoimme entiseen malliin. Aikaisemmasta strawberry blond -sävystä siirryimme astetta peittävämpään. Väri on varsin vinkeä (vaikka kuvasta se ei kovin hyvin näykään). Dippeihin tehtiin liukuvärjäys, jossa ihan latvat ovatkin violetit. Tykkään! Taidan pysytellä tovin tässä kuosissa.


Uusin viritys väritys (c) Jenni

Tässä jutussa kuvat ovat pääosin kampaajani Jennin ottamia. Kaikki kunnia kuuluukin hänelle ja Jyväskylän Seppälän Prisman parturi-kampaamolle!

Niin, ja tämä ei ole maksettu mainos. Haluan vain esitellä kuontaloani ja totta kai kehua tekijää.



1 kommentti: