keskiviikko 27. elokuuta 2014

Sohvapöytä pottulaatikosta

Olin ihastunut Emilian kuormalavapöytään, joten päätin itsekin tehdä hieman vastaavan eurolavoista. Raahattuani vanhempieni luo ison lavan, en kuitenkaan nähnyt sitä omassa olohuoneessani. Jotenkin tuntui, että lava ei olisi edes ollut sopiva tupaani. Päätin siis laittaa eurolavan palasiksi ja tehdä vanhoista laudoista jotakin uutta. Lähdin etsimään vanhempieni navetasta tykötarpeita. Niiden edessä oli ukin tekemä pottulaatikko - ja siitähän se idea sitten syntyi.

Löysin navetasta pottulaatikon.

Pottulaatikoita oli useita, joten otin yhden niistä sohvapöydäksi. Pesin laatikon, laitoin pyörät alle (n. 20 euroa) ja tilasin lasin (n. 30 euroa). Lasin alla laatikon reunoissa on imukupit, jotka pitävät lasin jokseenkin paikoillaan. Aluksi meinasin laittaa laatikon väärin päin pöydäksi ja lasin pohjan päälle, mutta tulinkin toisiin ajatuksiin. Googlettemalla selvisi, että muutamia pottulaatikkopöytiä on tehty, mutta oikein päin laatikkoa ei pöydäksi ole tietääkseni laitettu. Ja onhan sinne lasin alle kiva laittaa tavaroita esille!

Lasin alla on imukupit.

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Mietin kyllä, että isompi pöytä olisi ollut vielä parempi, mutta voihan sitä jossain vaiheessa halutessaan yhdistää kaksi laatikkoa pitkältä sivulta toisiinsa.


Pottulaatikkopöytä käy hyvin myös moderniin sisustukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti