sunnuntai 24. elokuuta 2014

Eamesin DSW-tuolit

Kun muutin nykyiseen asuntooni, ajattelin samalla ostaa jotain, mitä olin jo pitkään halunnut. Niinpä kävin useaan otteeseen Vepsäläisessä kokeilemassa ja ihailemassa Eamesin DSW-tuoleja. Kyseiset tuolithan ovat ensimmäiset massatuotetut muovituolit, joita alettiin valmistaa vuonna 1950.

Eamesin DSW-tuolit (valkoinen + vaahtera)

Vepsäläisellä tuolit olisivat maksaneet noin 430 euroa kappaleelta. Laskeskelin mielessäni, että budjettini ei kyllä millään riittäisi neljään tuoliin.

Päädyin selailemaan saksalaisia verkkokauppoja ja luin niistä arvosteluja. Paljon kehuja olivat saaneet niin Connox kuin Smowkin. Päätin tilata kokeeksi Connoxilta kaksi tuolia, jotka maksoivat hieman alle 300 euroa kappaleelta kotiinkuljetettuna. Alle viikon päästä tuolit olivatkin tulleet Postiin, josta kävin ne hakemassa. Olin pettynyt siihen, että Posti oli kerran käynyt ovellani, mutta kotiinkuljetus olikin sen jälkeen maksullinen. Enhän minä päivällä aina kotona ole! Niinpä kuskasin tuolit kotiin pienellä autollani yksi kerrallaan.

Päätin tilata kaksi tuolia lisää, sillä ensimmäinen kokemus oli ollut hyvä. Connoxilta olivat tuolit loppu, joten päädyin Smow-nimiseen verkkokauppaan. Hinta oli ehkä kympin enemmän per tuoli, mutta tälläkin kertaa tuolit tulivat alle viikossa.

Kaikin puolin Saksasta tilaaminen oli helppoa ja turvallista. Tilaan kyllä jatkossakin, jos tarvetta tulee.

Nyt olen onnellinen aitojen Eamesien omistaja. Olen ollut tuoleihin todella tyytyväinen.

Näkymä sohvalta. Lisää asiaa luvassa mm. tauluhankinnan tiimoilta.



2 kommenttia:

  1. Hei! Oliko sinulla alennuskoodi vai oliko tuolit viime syksynä edullisemmat? Nyt hinta keinuu niin 350e / kpl. :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Ei ollut. Ilmeisesti on niin, että tuolien hinta on nyt noussut. :(

    VastaaPoista