lauantai 16. tammikuuta 2016

Makeat rieskarullat (eli feikkipullat)

Tämäkin ohje on peräisin ystävältäni, joka oli sen K-Ruoka-lehdestä bongannut. Kyseessä ovat siis tonnikalatäytteisiltä rieskarullilta näyttävät makeat rullat. Maku vähän yllättää, kun olettaa laittavansa suuhun jotain suolaista tortillaa tai vastaavaa. Nämä ovat kuitenkin pullan korvikkeita. Jos tykkäät pullataikinasta ja korvapuustien mausta, tämä ohje on sinulle. Niin, ja valmista syntyy noin 5 minuutissa, joten nämä ovat kyllä todellisen loistavia vierasvaroja. Kannattaa joskus kokeilla. Sain noista idiksen kokeilla joskus muitakin feikkipullia. Joskus sitten niistä lisää...



MAKEAT RIESKARULLAT
(30 kpl)

3 Fazerin rullarieskaa
180 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl fariinisokeria
1 tl kanelia
1 tl kardemummaa

1. Sekoita tuorejuusto, fariinisokeri, kaneli ja kardemumma keskenään.
2. Levitä tahna tasaisesti kolmen rieskan päälle. Kääri rieskat tiiviiksi rulliksi. Peitä rullat kelmulla ja laita jääkaappiin tekeytymään pariksi tunniksi tai mielellään yön yli.
3. Leikkaa ennen tarjoilua jokainen rulla 10 osaan. Tarjoa esim. kahvin kanssa.

Juttuja tänne sinkoilee nyt vähän verkkaisesti, sillä taistelen terveyteni kanssa. Voimat eivät riitä aina...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti