lauantai 20. kesäkuuta 2015

Riviera Maisonin maitokannu ja sokerikko (Carton Jar Milk ja Carton Jar Sugar)

Näin kesälomalla blogiakin tulee päivitettyä vähän harvemmin, kun kaikkea muuta puuhaa. Tähän väliin esittelen kuitenkin viimeisimmät hankintani. Ne ovat aivan ihanat Riviera Maisonin tuotteet, jotka ostin Muuramesta Annival Interiorilta. Kyseessähän ovat siis maitokannu (Carton Jar Milk) ja sokerikko (Carton Jar Sugar), jotka näyttävät maitopurkeilta. Materiaalina on posliini, ja tuotteet voi pestä koneessa.

Ihastuin näihin "pikkumaitopurkkeihin" jo tovi sitten, mutta heti kesäloman alettua sain aikaiseksi kurvata Muurameen. Onneksi niitä vielä oli, sillä myyjän mukaan ne ovat olleet erittäin suosittuja. En ihmettele, sillä ne kyllä kummasti kiinnittävät vieraidenkin huomion ja käyvät yhteen melkein minkä tahansa astiasarjan kanssa. Hinta oli 9,50 euroa kappaleelta, mikä mielestäni oli varsin kohtuullinen. Voipa olla, että jollekin ostan vielä tuliaisiksi nämä ihanat pienet jutut.

Toivoisin, että näitä tulisi vielä lisää. Itse asiassa Riviera Maisonin lautaset ovat kyllä varsin hienoja, mutta kaipaisin siltikin vielä näitä maitopurkkijuttuja lisää.

Riviera Maisonin ihanat "maitopurkit"

Vaikka tämä teksti jää hieman lyhyeksi, on lisää jossain vaiheessa luvassa. Aion nimittäin kirjoittaa muutamasta ravintolasta (ainakin Trattoria Sorrentosta, Bohosta ja Karoliinan keskikievarista) sekä muutamista grilliherkuista. Ribseistä voisin kirjoittaa jo nyt, mutta aion vielä heinäkuun aikana tehdä niistä vieläkin parempia kuin eilen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti