torstai 11. kesäkuuta 2015

Lämmin kanasalaatti ja rhode island -kastike

Sain tehtäväksi tehdä jotain pian vanhaksi menevistä broilerin minuuttipihvistä. Noh, salaattihan niistä syntyi...




LÄMMIN KANASALAATTI
(4 annosta)

6 broilerin minuuttipihviä paistettuna (meillä oliiviöljy-sitruunamarinadissa)
Santa Marian Chicken & Steak -maustesekoitusta
suolaa
erilaisia salaatteja
2 keitettyä kananmunaa
keltaista ja punaista paprikaa paloina
säilykepersikoita paloina
tuorekurkkua ohuina viipaleina
tomaattia viipaloituna
parmesaania lastuina
pinjansiemeniä paahdettuna

Ja mikäpäs paremmin sopisi kylkeen kuin rhode island -kastike. Etsin taas kerran netistä ohjeita, mutta muokkasin niistä oman versioni. Määrät ovat vain suuntaa antavia. Kannattaa siis maistella ja löytää omaan suuhun maukas versio.

RHODE ISLAND -KASTIKE

reilu 1 dl majoneesia
reilu 1 rkl ketsuppia
1/2-1 tl chilijauhetta
0,5 tl paprikajauhetta
muutamia tippoja Tabasco Chipotle -kastiketta
1 tl konjakkia
mustapippuria
suolaa
sokeria

- Sekoittele, maistele ja maustele.

Ihanaa! Nyt olen saanut kesäloman kunnolla käyntiin. Voi olla, ettei tämä nyt viimeiseksi salaatiksi jäänyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti