Tarjoa broileri-pastapaistos raikkaan salaatin kera. |
BROILERI-PASTAPAISTOS
(6-8 annosta)
450 g (hunaja)marinoituja broilerisuikaleita
1 paprika pilkottuna
1 dl hienonnettua sipulia
1 dl hienonnettua purjoa
noin 8 dl vettä
2 kpl kanafondia
0,5 dl tomaattisosetta
loraus ketsuppia
1 rkl sitruunamehua
0,5 tl pippurisekoitusta
2 kpl valkosipulinkynsiä
1 tl yrttisekoitusta
2 tl sokeria
0,75 dl vehnäjauhoja
2 dl vettä
ainakin 150 g juustoraastetta
6 dl Torinon vehnänalkiopastaa
1. Ruskista broilerisuikaleet pannulla ja lisää loppuvaiheessa pilkottu paprika.
2. Kuullota sipuli ja purjo öljyssä melko isossa kattilassa. Lisää vesi ja kanafondit. Kiehauta.
3. Lisää kattilaan ruskistetut broilerisuikaleet ja paprikat. Anna kiehahtaa. Lisää tomaattisose, sitruunamehu, murskatut valkosipulinkynnet ja mausteet. Lorauta vähän ketsuppia.
4. Sekoita suurus jauhoista ja vedestä (2 dl). Lisää suurus kattilaan koko ajan sekoittaen. Hauduta noin 5 minuuttia ja tarkista maku.
5. Mittaa raaka pasta voideltuun (ainakin 2,5 litran) uunivuokaan. Lisää puolet juustoraasteesta. Kaada päälle kuuma kastike ja sekoita hyvin. Ripottele päälle loput juustoraasteesta.
6. Kypsennä uunissa 220 asteessa n. 25 minuuttia. Ota paistos uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.
Tämä siitä hyvä ruoka, että se seuraavana päivänä maistuu melkeinpä paremmalta.
Hei!
VastaaPoistaSinulla on blogissasi herkullisen oloisia ruokaohjeita onnistuneine kuvineen. Tätä kokeilen lähiaikoina. Kuulostaa ruualta, joka miellyttää kaikenikäisiä. Minullakin on muuten glukoosisiirappia ja jäätelökonekin kaapissa, joten jäätelöäkin voisin kokeilla ohjeellasi.
Kiva juttu, että ruokaohjeet miellyttävät! Tuo broileri-pastapaistos on kyllä sellainen ruoka, että kelpaa varmasti niin lapsille kuin aikuisillekin. Ja vadelma-turkinpippurijäätelö on kyllä todella hyvää! Ihan yllätyin, miten helppoa hyvän jäätelön tekeminen on.
VastaaPoista